Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen de maritieme sector? Studievereniging NES (Navigo Ergo Sum) en Onderzoeksgroep Maritiem van het Maritiem Instituut Willem Barentsz praten u graag bij tijdens de volgende gezamenlijke editie van het Mari-Time / NES symposium 2019. Noteert u 29 maart 2019 in uw agenda.Sailing towards 2050

“Samen varen wij naar 2050” voor alle scheepsbouwers staat er een spannende tijd voor de boeg. Een tijdperk waarin ook de scheepvaart veel gaat veranderen. Wat zijn deze veranderingen en hoe gaat het schip van 2050 er uitzien? Dat is waar onze generatie zich mee bezig gaat houden. Tijdens dit Symposium gaan we het hebben over nieuwe innovaties die de energietransitie mogelijk gaan maken. Een moeilijke taak, maar zeker ook vol mogelijkheden en kansen.

Tijdens de bedrijvenmarkt kunnen alle maritieme techniek studenten in contact komen met maritieme bedrijven. Gepaard met een goede lunch kan je op je gemak een praatje maken om stages, afstudeer projecten en bijbaantjes te regelen. Maak hier zeker gebruik van!

De inauguratie van de lector Herbert Koelman vindt ook plaats op het symposium. Zijn visie en werkzaamheden aan big data & machine learning in de maritieme wereld worden in deze lezingen duidelijk.

Namens Sv NES, Hopen wij u te verwelkomen op 29 maart.

Aanmelden doet u hier: Aanmelden
“Dat ie blijve drijve”

Voorzitter
Niels Reinders