2 Juni 2023 is er weer de jaarlijkse Maritieme Bedrijvenmarkt. Deze bedrijvenmarkt wordt door de studievereniging ‘Navigo Ergo Sum’ jaarlijks georganiseerd om bedrijven, in de maritieme sector, in contact te brengen met studenten van de opleiding Maritieme Techniek in Leeuwarden.
Graag zouden we u willen uitnodigen voor deze bedrijvenmarkt omdat wij denken dat u een interessante toevoeging zou kunnen zijn. Verder hopen wij u de kans te kunnen bieden om zo op een laagdrempelige manier in contact te komen met de studenten.
Ook bieden we de mogelijkheid om voorafgaand aan de bedrijvenmarkt eventueel een case-study aan te bieden aan de eerste- en tweedejaars studenten van de opleiding Maritieme Techniek. Dit geeft de mogelijkheid om studenten beter en uitgebreider te leren kennen en vervolgens beter kennis te laten maken met uw bedrijf. U kunt zelf kiezen wat voor case-study u zou willen bieden om de studenten uit te dagen en te introduceren aan uw bedrijf. Wel vragen wij dat het een case-study is die relevant is voor studenten van de opleiding Maritieme Techniek. Wij willen hier eventueel graag over mee denken om samen tot de beste optie te komen.
Bent u geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden binnen Sv NES? Wij bieden verschillende sponsorpakketten met allerlei mogelijkheden om uw bedrijf op de kaart te zetten bij de studenten Maritieme Techniek. Zo kunt u denken aan een persoonlijke activiteit, advertentiemogelijkheden via onze platformen en eventueel zelfs uw bedrijfsnaam op onze duurzame verenigingssloep de Nessie III. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn sturen we u graag een sponsorplan op.
De kosten bedragen:

 • Beurs-stand €200
 • Beurs-stand (sponsoren) €100
 • Case-study € 0

Mocht u hier directe vragen over hebben kunt u altijd terecht bij secretaris@svnes.nl.

  De (hieronder in te vullen) informatie gebruiken wij voor het verwerken van uw aanmelding en het opstellen van de bijbehorende factuur.

  Bent u geïnteresseerd in een stand op de bedrijvenmarkt?

  Bent u geïnteresseerd in het bieden van een case-study aan de eerste- en tweedejaars studenten Maritieme Techniek? (Voorafgaand aan de bedrijvenmarkt)

  Bent u geïnteresseerd in het ontvangen van het Sv NES Sponsorplan?

  Bent u geïnteresseerd in het ontvangen van de NES-brief? (de maandelijkse update van Sv NES)

  Opmerkingen, toevoegingen of vragen?

  Bij verdere vragen kunt u altijd terecht bij Boris de Blok op het e-mailadres: secretaris@svnes.nl