Deck Maritime

Ons bedrijf is opgericht in 1972 en is gevestigd in de stad Groningen. Na een aantal naamswisselingen (o.a Vuyk Engineering Groningen en CIG Maritime Technology), is gekozen voor de naam die het beste bij ons past: ‘Design Engineering Knowledge Center (DEKC)’.

Alle expertise en software is in huis om de engineering van het ehele schip, van het algemeen plan tot in de kleinste details, op te leveren. We bedienen verschillende markten, waaronder offshore schepen (o.a Aeolus, Acta, Orion, Svanen), passagiersschepen (o.a Noord Nederland, Oerd), megajachten (o.a Royal Huisman, Heessen, Oceanco, Lürssen Kröger), baggerschepen en algemene ladingschepen.

Ons internationale team bestaat uit 45 enthousiaste naval architects, designers, experts, en engineers. Met de focus op scheepsbouwkundig en constructief ontwerp, werktuigbouwkunde, detail engineering en operationele support, werken zij iedere dag aan vele verschillende en uitdagende projecten. Hierbij worden de meest geavanceerde tools op het gebied van FEM, CFD en 3D CAD gebruikt. In deze professionele werkomgeving heerst een leuke informele sfeer.

Alle medewerkers worden gestimuleerd om zich te blij en ontwikkelen door opleidingen te volgen en aan seminars deel te nemen. Op deze manier blijven we aangesloten bij de laatste ontwikkelingen in de markt, als Virtual Reality en autonome scheepvaart

Intern krijgt men de vrijheid om deel te nemen aan projecten die hen inspireren. Hiervoor terug verwachten wij de toewijding, ijver, en enthousiasme om de werkzaamheden te vervullen op de best mogelijke manier. Dit vergt een goede communicatie met collega’s en een open houding voor kritiek, zodat we samen foutloos werk op kunnen leveren aan onze klanten.

We staan altijd open voor zowel ervaren als jong talent. Ben je op zoek naar een stageplek, heb je je opleiding afgerond of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem gerust contact met ons op.

We leren je graag kennen.