Een nieuw schooljaar betekend ook een nieuw bestuur. Pim Hendriks, Gijs Bakkum, Mees Vergeer, Matthijs Kooijman en Henk-Jan van Leeuwen zullen zich voorstellen.


Waarde leden

Hallo, Mijn naam is Pim Hendriks, ik ben 19 jaar oud en derdejaars student Maritieme Techniek. Jullie zullen mij vooral zien als voorzitter van het 13e bestuur van SV NES. Van kleins af aan was ik al bezig met boten en wist ik dat ik iets in de techniek wilde gaan doen. Toen ik er achter kwam dat er een studie was die dit combineerde was de keuze snel gemaakt, al moest ik hiervoor wel het Brabantse land verlaten. De sfeer op de studie is echt fantastisch en de sfeer die er is in de stad maakt het helemaal af. Binnen de vereniging heb ik al enige ervaring, zo heb ik twee jaar in de introcommissie gezeten en ben ik 1,5 jaar bezig geweest met de nieuwbouw van de Nessie III. Samen met de andere bestuursleden gaan wij er een super leuk jaar van maken met leuke excursies, activiteiten, maandborrels en ga zo maar door, het meeste dan ook onder het genot van een “klein” drankje. Wij hebben er zin in, PLONS!

“Dat ‘ie blijve drijven”
Pim Hendriks


Hallo

Mijn naam is Gijs Bakkum, 20 jaar oud en ik kom uit Heerhugowaard. Dit jaar ben ik 3e jaar scheepsbouwer en ook de secretaris van het 13e bestuur van SV NES. Toen ik op de havo zat wist ik nog niet precies welke richting ik op wilde maar was ik wel al geïnteresseerd in de maritieme wereld. Na een proefstudeer dag op het NHL was voor mij de keuze al snel gemaakt, dit is wat ik wil doen! Ik voelde me al heel snel thuis op de school en Leeuwarden sprak mij ook aan als ‘kleine’ stad. De afgelopen 2 jaren heb ik de studie geholpen door de intro week te organiseren, dit waren 2 hele mooie intro jaren naar mijn mening. Dit jaar is het dus aan mij en aan de andere bestuursleden om een fantastisch jaar neer te gaan zetten met de vereniging. Er komen weer leuke activiteiten, maandborrels en excursies aan, maar hier herinner ik jullie natuurlijk aan als nieuwe secretaris.

‘’Dat ‘ie blijve drijven’’
Gijs Bakkum


Hallo

Mijn naam is Mees Vergeer, ik ben 19 jaar oud en geboren in het mooie groene hart in een klein dorpje genaamd De Meije. Al van jongs af aan ben ik regelmatig op het water te vinden en ben ik altijd al bezig geweest met het opknappen van bootjes. De keuze voor de studie Maritieme Techniek was voor mij dan ook snel gemaakt. Na mij 2 jaar ingezet te hebben in de Activiteiten commissie van SV NES zal ik dit jaar de taak van penningmeester van het 13e bestuur dragen. Mede omdat de vereniging steeds groter en actiever wordt kijk ik erg uit naar het aankomende bestuursjaar!

“Dat ‘ie blijve drijven”
Mees Vergeer


Goeie dag,

Mijn naam is Matthijs Kooijman en ik ben dit jaar derdejaars student. In de afgelopen jaren heb ik me al ingezet voor een leuke intro voor de nieuwste eerste jaars studenten. En dit jaar zit ik in het bestuur van SvNES en ga me bezighouden met alle interne zaken binnen de vereniging. Twee jaar terug heb ik de oversteek “over de rivier” gemaakt om hier te gaan studeren en dat is tot op de dag van vandaag de juiste beslissing geweest. Mede door de leuke medestudenten en sfeer die op deze studie hangt. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat dit weer een topjaar gaat worden.

‘Dat ‘ie blijve drijven’
Matthijs Kooijman


Hallo,

Mijn naam is Henk-Jan van Leeuwen en ik kom uit het mooie dorpje Aalsmeer. Ik ben inmiddels 3e jaars student van de prachtige opleiding Maritieme Techniek. Dit jaar ga ik samen met mijn lotgenoten het bestuur van Svnes verzorgen. Ik ga mij voornamelijk bezig houden met alle externe zaken rondom de vereniging. Hiervoor ben ik al bezig geweest met taken voor de nessie commissie. Mede door de bouw van de Nessie III ben ik geïnspireerd mijzelf nog meer in te zetten voor de vereniging. Ook ik ben er van overtuigd dat dit een top jaar gaat worden.

‘’Dat ‘ie blijve drijven’’
Henk-Jan van Leeuwen