Introductieweek

Vanuit NHL Stenden wordt er jaarlijks een studiestartweek georganiseerd. Echter hebben wij als vereniging sinds 2014 een eigen introductieweek.

Samen met de eerstejaars, het oude en het nieuwe bestuur en de begeleiders uit de introductiecommissie gaan we een midweek allerlei leuke activiteiten doen. Zo zijn we een deel van deze week op Terschelling te vinden en zijn we ook een deel in Leeuwarden.

Wij raden voor iedereen die deze studie gaat doen deze introductieweek zeer aan. Je leert elkaar meteen goed kennen waardoor je met veel plezier kan starten aan je nieuwe studie! Uiteindelijk krijgen alle deelnemers van deze introductieweek hun eerste jaar lidmaatschap cadeau. Ook enthousiast geworden? Kies voor Maritieme Techniek, en wie weet zien wij jou dit jaar bij de introductie terug!

De introductieweek wordt uiteindelijk via de opleidingscoördinator naar de nieuwe eerstejaars gecommuniceerd. Komt het begin van de studie al dichtbij en heb je nog geen mail ontvangen en zou je die al wel gehad moeten hebben: stuur dan naar secretaris@svnes.nl een mailtje.

Hieronder zijn een aantal foto’s te zien van de afgelopen introductieweek.