Wie zijn we

'Ik vaar dus ik besta'. Het motto voor vele schippers en bootjesfanaten, maar ook een letterlijke vertaling van onze naam. Wij zijn Sv Navigo Ergo Sum (Sv NES), de studievereniging voor studenten Maritieme Techniek/Scheepsbouwkunde aan de NHL Hogeschool te Leeuwarden.

Met een gezamenlijke passie voor alles wat zich op het water bevindt, organiseren we de leukste activiteiten voor onze studenten. Dit in combinatie met een diversiteit aan leden afkomstig uit het hele land en zelfs het buitenland, verzameld in Leeuwarden, de Capital of Water Technology, lijkt een recept voor succes. En dat is het ook, wij durven ons best de leukste studievereniging van Leeuwarden te noemen!

Onze studenten contacten laten maken, kennis laten opdoen en gezelligheid creeëren zijn 3 zaken die voor ons erg belangrijk zijn. Sinds 2007 proberen wij deze kerndoelen ieder jaar weer te verwezenlijken. Met een toegewijd bestuur en daaronder een aantal commissies organiseren wij ieder jaar weer diverse activiteiten waarbij vaak de 3 kerndoelen gecombineerd kunnen worden.

De vereniging groeit met de jaren, onder andere in invloed, omvang en financiën. Uiteraard wordt deze groei mede mogelijk gemaakt door ons goede sponsorbeleid. Met de bijdrages van onze sponsoren kunnen wij activiteiten blijven organiseren en binnen de vereniging blijven ontwikkelen.