De Vripack regatta

Op 30 augustus werd de traditionele Vripack Regatta voor de 12e keer gehouden. Met een VIP-sloep, 7 valken, snelle boeienboten en een startschip.

Gelukkig kwam de weersvoorspelling voor de windstille dag niet uit, op het Sneekermeer stond een prima wind en dat resulteerde dan ook in drie mooie wedstrijden met een onbetwiste winnaar.

Na een lange dag op het water werd de dag afgesloten bij Vripack waar er eerst een rondleiding gegeven werd en vervolgens de prijsuitreiking was. Dit jaar ging de troostprijs naar de boot die onder de Biglift vlag voer. De winnaars van deze editie voeren onder de vlag van Marin, Ynte la Rivière, Jeroen Hes, Berend Lieuwe Bijleveld, Hugo van Leeuwen en Tijmen Maas.

Na de prijsuitreiking kwam daar neptuNES, het was tijd voor de 1e jaars om gedoopt te worden tot ware scheepsbouwer. Voordat de 1e jaars door neptuNES gedoopt werden was het de tijd aan het nieuwe bestuur om gedoopt te worden. Nadat het bestuur weer uit het water was kon neptuNES aan de doop beginnen.

Met afsluiting van deze geweldige introductieweek was het tijd voor de barbecue.

De aanwezigheid van sponsoren en enthousiaste deelnemers werd zeer op prijs gesteld en natuurlijk gaat ook onze dank uit naar Vripack! Voor volgend jaar hopen we op weer een spetterende editie!

 

Leave a Reply